Single post

Autoteemaiset juhlat – näin järjestät ne

Monet pienet ja isommat pojat – ja miksei tytötkin – pitävät autoista ja rekoista. Kun siis pohdit seuraavien juhlien teemaa, ehkä juuri autot voisi olla sellainen. Ota avuksesi juhlien ykköspaikka partyking – juhlien kingi! Partyking nimittäin takaa, että juhlien koristelut ovat varmasti kunnossa!

Mitä autoteemaisiin juhliin tarvitaan?

Autoteemaisiin juhliin tarvitaan tietysti autojen ja rekkojen muotoisia ilmapalloja. Ilmapallot tekevät juhlan kuin juhlan. Sen vuoksi niitä on hyvä olla runsaslukuinen määrä, sillä niiden avulla suuren osan koristeluista voi hoitaa kerralla kuntoon. Toki myös juhlapöydän tulee olla kunnossa. Juhlapöytään voi laittaa esimerkiksi hienon autoteemaisen pöytäliinan. Myös kertakäyttöiset lautaset ja mukit noudattavat tietysti samaa teemaa. Jos pöytäkoristelun osalta haluaa viedä hommat pidemmälle, voi mukeihin hommata hienot autoaiheiset pillit. Ne täydentävät jokaisen juhlapöydän ja saavat pöydän näyttämään kutsuvalta.

Kun siis olet suunnittelemassa juhlien järjestämistä, on ensimmäinen osoitteesi tietysti Partyking. Voit hoitaa shoppailun kätevästi omalta kotisohvaltasi käsin. Näin voit miettiä kaikessa rauhassa, mitä haluat ja mitkä tuotteet näyttäisivät hyvältä juuri sinun juhlissasi. Käy siis ostoksilla ja suunnittele kaikkien aikojen juhlat!

Mitä autoteemaisissa juhlissa voi tarjota?

Myös juhlien tarjottavat ruoat ja herkut noudattavat tietysti juhlien teemaa. Kakussa voi olla hienoja kuvioita aina autoista renkaisiin ja vaikka autonosiin. Vain mielikuvitus on rajana kakkua suunnitellessa. Voit päättää itse, haluatko panostaa kakkuun vai tarjoatko mieluummin muuta makeaa. Esimerkiksi pienet kuppikakut ovat hyvä keino tarjota maittavaa ruokaa vieraille. Kuppikakut maistuvat kaikille ja niitä voi tehdä montaa eri makua.

Lisäksi autoteemaisissa juhlissa voi tarjota renkaan mallisia donitseja. Sinun ei tarvitse tehdä juuri mitään muuta kuin kuorruttaa ja koristella donitsit siten kuin haluat. Valinnanvaraa on siis paljon. Kun näet hieman vaivaa, pystyt järjestämään autofanille kunnon juhlat. Ne pysyvät mielessä ja ne muistetaan vielä vuosien päästäkin. Pistä siis mielikuvituksesi laukkaamaan ja anna kotisi täyttyä autoteemasta. Kun saat koristeet ostettua yhdestä ja samasta paikasta, on juhlien järjestäminen jo paljon helpompaa. Ala siis suunnittelemaan ja järjestä sellaiset juhlat, joita et ole koskaan aikaisemmin järjestänyt!

theme by teslathemes
tesla