Single post

Valitse pakettiautoosi laadukkaat kalustesarjat

Käytätkö pakettiautoa työkäytössä ja tarvitsetko sinne säilytystilaa työkaluille ja muille tarvikkeille? Kalustesarjoja on markkinoilla erilaisia ja erilaatuisia. Sarja kannattaa valita huolella, koska laadukkailla kalustehyllyillä, kaksoislattioilla ja muilla varusteilla voidaan lisätä kuljetuskapasiteettia ja helpottaa työskentelyä.

Esimerkiksi rakentamiseen liittyvissä töissä pakettiauton mukana kulkee usein jopa kymmeniä erilaisia koneita ja niihin liittyviä lisätarvikkeita. Onkin tärkeää, että kalliit työkalut säilyvät hyväkuntoisina siirtymävaiheissa ja säilytyksessä. Lisäksi kun työkalut ja muut tarvikkeet on pakettiauton tavaratilassa siistissä järjestyksessä, niin työntekosi nopeutuu ja tehostuu ratkaisevasti ja tietysti näkyy pitemmällä tähtäimellä selvästi yrityksesi tuloksessa. Loppujen lopuksi ylimääräiseen työhön voi mennä jopa puolet varsinaisesta työajastasi.

Tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja säilytysratkaisuiksi. Seinille kiinnitettäviä hyllyjä ja laatikoita on mahdollista täydentää erilaisilla lajitelmalaatikoille. Päätyosaa voidaan täydentää esimerkiksi erilaisilla laatikoilla ja muuta tilaa esimerkiksi kaksoislattiolla ja muilla erikoisratkaisuilla.

Kannattaa panostaa laatuun pakettiauton kalusteratkaisuissa

Kalusteratkaisut voidaan jakaa vakiovarusteisiin ja erikoistuotteisiin. Tärkeä asia pakettiautosi tavaratilan tuunaamisessa kuljetus ja säilytyskäyttöön on tehdä se yksilöllisesti autosi sisätilojen erikoispiirteet ja tarpeesi huomioiden. Markkinoilla on paljon erilaisia hyllyjä ja säilytystiloja pakettiautoihin, mutta tuotteiden valinnassa kannattaa olla tarkkana. Laatu vaihtelee kuitenkin todella paljon. Kaikista halvimmat hyllyt eivät ole harkitsemisenkaan arvoisia, jos tarkoituksenasi on työkalujen ja muiden raskaampien tarvikkeiden kuljetus ja säilytys. Halpistuotteet menevät nopeasti rikki ja pahimmassa tapauksessa aiheuttavat sinulle suuria rahallisia tappioita ja niin edelleen.

Laadukkaita ja pitkälle testattuja kalusteratkaisuja on kuitenkin mahdollisuus saada kohtuulliseen hintaan ja hyvillä tarjouksilla. Pakettiautojen kalustusratkaisujen suunnitteleminen ja toteutus on aivan oma ammattialansa. Laadukkaat tuotteet ovat käyneet läpi riittävän pitkän tuotekehityskaaren ja ovat myös pitkälle testattuja ja testauksien kautta edelleen kehitettyjä tilaratkaisuja. Ennen kaikkea kalustejärjestelmän valinnassa tulee huomioida autosi persoonalliset piirteet, jotta autosi kuljetus ja säilytyskapasiteetti saadaan maksimaalisesti hyödyntää ja virheellisten tuotevalintojen johdosta aiheuttavista lisäkustannuksista vältytään. Pakettiautojen tilaratkaisut rakentuvat yksinkertaisista vakioratkaisuista ja erikoisjärjestelmistä.

Pakettiauton sisätilojen ratkaisujen perusteet lähtevät hyllyistä ja päädyistä. Ammattilaisen avulla erilaisten laatikoiden ja jakajien sekä vetolavojen, kaksoislattioiden, suurten laatikostojen, työkalutaulujen sekä lastausramppien ja nostimien avulla voidaan rakentaa tarpeisiisi sopiva yhdistelmä. Se, että kuljetus- ja säilytysratkaisusi on viimeisen päälle optimoitu, säästää huomattavasti aikaasi, kun saat tarvitsemasi nopeasti ja helposti. Myös työergonomiasi kannalta on tärkeää, että sinun ei tarvitse jatkuvasti kumarrella etsimään työkaluja tai nostella hankalissa asenoissa painavia hyllyjä. Erilaiset älykkäät ja turvalliset ratkaisut helpottavat työtäsi huomattavasti.

Laadukkaat pakettiauton kalusteratkaisut lisäävät työturvallisuutta

Myös turvallisuuden näkökulmasta oikeanlaiset työolosuhteet ja varusteet ovat kaikista tärkeimmät yksittäiset tekijät oman vireystilan ja tarkkaavaisuuden lisäksi. Monesti työtapaturmia sattuu juuri tilanteissa, joissa ollaan nousemassa pakettiauton tavaratilaan tai sieltä pois liian suuren kuorman kanssa.

Erilaiset lastausrampit ja nostimet ovat äärimmäisen tärkeitä lisävarusteita ammattikäytössä. Monesti yhden päivän aikana joudutaan useita kertoja kuljettamaan edestakaisin erilaisia työkoneita ja raskaita työkaluja. Mikäli sinulla ei ole oikeanlaisia nostimia tai lastausramppeja niin lähes varmasti vahinko sattuu jossain vaiheessa, myös työturvalliset pakettiauton hyllyt ovat tärkeitä. Välttyäksesi onnettomuuksilta ja vähintäänkin oman kroppasi kunnossa pysymistä ajatellen kannattaa kerralla hankkia laadukkaat tarvikkeet.

theme by teslathemes
tesla