Single post

Peruutustutka on mullistanut parkkeerauksen

Peruutustutka ei sinällään ole kovinkaan uusi keksintö, vaikka se onkin hitaasti yleistynyt ja siirtynyt vakiovarusteeksi. Peruutustutka on erittäin hyödyllinen apulaite, jonka avulla voi parkkeerata ilman jatkuvaa autosta nousemista tiukoissakin paikoissa. Peruutustutkan edistyneempi aste on peruutuskamera, joka tarjoaa piipittävän äänen lisäksi myös kuvaa auton takaa ja siluetin, jota ei kannata päästää osumaan mihinkään. Peruutustutka helpottaa parkkeeraamista huomattavasti ja nopeuttaa huonommankin parkkeeraajan suoritusta paljon. Yleisesti ottaen tutka antaa myös itsevarmuutta niille, joita pysäköinti takaperin jännittää. Taskuparkkeeraus ilman peruutustutkaa tuntuukin miltei mahdottoman vaikealta, kun on kerran ehtinyt tottua tutkan tuomaan turvallisuudentunteeseen ja varmuuteen. Tutka on kuitenkin muutakin kuin kainalosauva heikommille parkkeeraajille, vaan se auttaa erinomaisiakin kuskeja.

Älypuhelin voi toimia peruutuskameran näyttönä

Nykyään parkkitutkan voi asentaa jopa älypuhelimeen. Älypuhelimeen liitettävä parkkikamera toimii langattomalla yhteydellä auton perästä kojelautaan kiinnitettyyn puhelimeen. Tämä systeemi ei vaadi auton läpi vietäviä hankalia signaalijohtoja tai erillistä näyttöä. Sen lisäksi ratkaisu on edullinen toteuttaa verrattuna täysmittaiseen kamera-asennukseen. Pelkkä kamera ilman signaalijohtoja saadaan kokonaisuudessaan toimintakuntoon nopeasti ja edullisesti, jonka jälkeen älypuhelin voidaan langattomasti parittaa kameran kanssa ja päästään peruuttamaan. Älypuhelimeen perustuva ratkaisu on käytännöllinen varsinkin vanhemmassa autossa, jonka kojetauluun ei ole suunniteltu tilaa näytölle. Puhelimen näyttö on riittävän kokoinen peruuttamiseen eikä ole tiellä kun sitä ei tarvita. Suurimmalla osalla se älypuhelin on kuitenkin mukana kaiken aikaa, joten miksi sitä ei ottaisi käyttöön puhelimen potentiaalia irtonäyttönä? Toki ratkaisun voi tehdä myös tablettiin pohjautuvana ja hieman kiinteämpänä, jos yhteensopiva tabletti lojuu käyttämättömänä jossakin laatikossa. Kameran tuoma hyöty kuluttajaystävälliseen hintaan vähentää pieniä peltikolhuja parkkipaikoilla helposti.

Kenkien ostaminen netistä on helppoa

Internetistä tavaraa saa todella helposti ja nopeasti tilaamalla suoraan kotiovelle. Myös vaate- ja kenkäostokset hoituvat nykyään muutamalla klikkauksella: hanki kengät netistä näppärästi ja nopeasti ja nauti nettikaupan tehokkuudesta ja edullisista hinnoista. Kun verkkokauppa mahdollistaa nopeat ostokset, säästyy selvää rahaa ostamisen jokaisessa vaiheessa. Verkkokaupasta saa myös valtavan valikoiman erilaisia tuotteita, joista löytää varmasti omaan tarpeeseen sopivan ratkaisun. Netistä ostaessa hyötyy myös palautusoikeudesta, jolloin tuotetta saa kokeilla rauhassa kotona eikä tarvitse arvuutella, onko tuote todella sopiva. Internet tuo käyttöösi myös globaalin maailman erittäin suuren mahdollisuuden valita, mitä ikinä sitten haluatkaan. Valinnanvapautta löytyy aina halvoista heikkolaatuisista liki kertakäyttöisistä tuotteista aina korkealaatuisiin tuhansia käyttökertoja kestäviin taidonnäytteisiin. Hintojen kilpailuttaminen on netissä erittäin helppoa, varsinkin erilaisten vertailupalvelujen kautta. Tällöin vältyt pettymykseltä, kun kuukautta myöhemmin näet saman tuotteen 15% halvemmalla muussa kaupassa. Verkkokaupassa voi myös maksaa monin eri tavoin kryptovaluutat mukaan lukien.

theme by teslathemes
tesla