Single post

Löydä parhaat lainatarjoukset auton ostoa varten

Auton osto on asunnon ostamisen jälkeen monen kohdalla yksi suurimmista ostoksista elämän aikana. Harvemmalla suomalaisella on kuitenkaan varaa ostaa omaa uutta autoa tai käytettyä klassikkoautoa ilman lainaa. Tällöin onkin erityisen tärkeää löytää parhaat lainatarjoukset, ettei lainasta tulisi maksaneeksi liian suuria korkoja ja muita kuluja. Tähän artikkeliin on koottu hyviä vinkkejä, joiden avulla löydät parhaat lainatarjoukset auton ostamista varten.

Mistä parhaat lainatarjoukset auton ostoon?

Löydät parhaat lainatarjoukset helposti Rahalaitokselta. Kaiken lisäksi tämä onnistuu täyttämällä vain yhden hakemuksen Rahalaitoksen sivulla! Kuulostaa helpolta – ja myös on sitä! Kun auton ostoa suunnitteleva asiakas on täyttänyt Rahalaitoksen nettihakemuksen, voi hän jäädä rauhassa odottamaan henkilökohtaisia lainatarjouksia. Parhaimmillaan asiakas voi saada jopa useita kymmeniä erilaisia lainatarjouksia, joista hän voi valita parhaan mahdollisen. Ellei mikään hänen saamistaan tarjouksista sittenkään kiinnosta, voi hän myös jättää lainan tällä kertaa ottamatta, sillä lainan hakemiseen ei Rahalaitoksella sisälly sitoumuksia eikä prosessin aloittaminen maksa asiakkaalle mitään.

Miksi kannattaa hakea autolainaa Rahalaitokselta?

Rahalaitoksen näppärä sähköinen lainanhaku- ja kilpailutusprosessi on lyömätön! Rahalaitoksen avulla auton ostoa suunnitteleva asiakas säästääkin niin rahaa, aikaa kuin omaa vaivaansakin. On sanomattakin selvää, että lainojen kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa, mutta ilman Rahalaitoksen näppärää lainan hakuprosessia tämä saattaa jäädä monelta tekemättä. Jokainen auton omistaja kuitenkin tietää, että auton ostohinnan lisäksi autosta kertyy myös runsaasti muita kuluja – monet kulut vieläpä ikävästi yllättäen. Tämän vuoksi onkin erityisen tärkeää pyrkiä säästämään autolainan kuluissa ja kilpailuttaa lainat osaavan ammattilaisen tuella! Ja Rahalaitos, jos kuka, on tällainen alan osaava ammattilainen!

Hyödynnä Rahalaitoksen lainalaskuria

Rahalaitoksen näppärä lainalaskuri auttaa sinua jo etukäteen arvioimaan autolainasi kuluja. Vaikka laskurin antamat kuukausierät ovatkin arvioita, antavat ne silti suuntaa kuukausieriesi suuruudesta ja auttavat sinua arvioimaan, selviätkö varmasti autolainan takaisinmaksusta suunnitellussa takaisinmaksuajassa. Laskurin avulla voit myös kokeilla, kuinka lainasumma ja -aika vaikuttavat lainasi tulevaan kuukausierään. Pyri hakemaan autolainaa optimaalinen määrä optimaalisella lainan takaisinmaksuajalla – älä siis ali- tai ylimitoita lainasummaa tai -aikaa. Tämä auttaa sinua hallitsemaan talouttasi ja jättää siihen myös riittävästi pelivaraa taloudellisten yllätysten varalta – joita autoilevassa kotitaloudessa voi tulla vastaan yllättävän usein.

Kuka voi hakea autolainaa Rahalaitoksen kautta?

Sinulla on mahdollisuus hakea lainaa Rahalaitoksen kautta, jos olet vähintään 20-vuotias ja vuositulosi ylittävät 7 200 euroa, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa on mahdollista hakea 500–70 000 euron väliltä. Hakiessasi autolainaa Rahalaitoksen kautta et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

theme by teslathemes
tesla