Single post

Asenna käsienpesupiste autotalliin Rörfokuksen avulla

Jos sinulla on iso autotalli, jossa tulee myös tuunattua ja huollettua autoa tai muita kulkuvälineitä, ja jos tiloihin on mahdollista vetää vesiputket, kannattaa autotalliin asentaa käsienpesupiste. Kun hyödynnät Rörfokuksen laajoja valikoimia ja näppäriä kuljetuksia, ei projektiin tuhlaannu turhaan aikaa, eikä se vaadi hurjasti vaivannäköä.

Rörfokus – mikä se on?

Suosittu Rörfokus on ruotsalainen kylpyhuone- ja putkistomyymälä, joka toimii Gävlessä. Verkkokauppansa ansiosta sen laaja tuotevalikoima on myös suomalaisten kuluttajien ulottuvilla ja voitkin tilata verkkokaupasta näppärästi käsienpesupisteessä tarvittavat tuotteet. Rörfokus tarjoaa tuotteilleen maksuttomat toimitukset, joten myöskään toimituksista ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Maksuttomuuden lisäksi toimitukset ovat vieläpä nopeita, joten tuotteita ei edes tarvitse odottaa kovin kauaa koto-Suomeen. Maksaminen onnistuu turvallisesti Klarnan kautta, joten tätäkään ei tarvitse etukäteen jännittää.

Käsienpesupisteen tarvikkeiden ostaminen netistä säästää autoharrastajan aikaa, vaivaa sekä rahaa. Voit vertailla helposti erilaisia hanoja, käsienpesualtaita ja muita tarvikkeita verkkokaupassa vain muutamalla klikkauksella. Samalla voit helposti vertailla erilaisten vaihtoehtojen hintoja ja tehdä budjettiisi sopivat kaupat. Erilaiset hakufiltterit ja näppärät kategoriat auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet ja tarvikkeet. Rörfokus tarjoaa erittäin kilpailukykyiset hinnat ja laajat valikoimat, joten lähtökohdat hyvien kauppojen tekemiselle ovat erityisen hyvät!

Käsienpesupiste siistiin tuunaukseen

Autojen tuunaaminen on monin tavoin antoisa harrastus, mutta kannattaa kuitenkin muistaa, ettei vanha tuunattu jenkkiauto kelpaa museorekisteröitäväksi. Autoa huollettaessa tai tuunatessa syntyy lähes väistämättä sotkua. Myös kädet sotkeentuvat helposti työn touhussa ja onkin mukavaa, jos ne voi pestä saman tien samoissa tiloissa, joissa autoa on tuunattu tai huollettu. Näin auton rattiin voi lähteä vaikka saman tien tuunauksen jälkeen. Personoidulla, itse tuunatulla autolla on kiva ajella ja osallistua vaikkapa paikalliseen cruisingiin!

Löydät Rörfokukselta upeita ja tyylikkäitä pesuallashanoja, joista voit valita mieleisesi autotallin käsienpesupaikalle. Anna persoonasi näkyä pesuallashanan valinnassa, jos vain budjettisi sen sallii! Pienellä budjetilla liikkeella olevan kannattaa lajitella hakutulokset siten, että ensimmäisenä näytetään halvimmat pesuallashanavaihtoehdot. Edullisimmat pesuallashanat voi löytää jopa muutamilla kympeillä, mutta kalleimmista voi joutua maksamaan useita satasia. Jos haluat autotallisi käsienpesupaikalle näyttävyyttä, tutustu esimerkiksi messinkiseen, matalaan Qbad Lux -pesuallashanaan tai saman sarjan mustaan pesuallashanaan. Molempien vaihtoehtojen normaalihinnat liikkuvat 100–110 euron tietämillä, mutta Rörfokuksen tarjouksesta ne voi löytää jopa noin 70–80 eurolla.

Seuraavaksi onkin aika valita tiloihin sopiva käsienpesuallas. Saatat tarvita pesualtaalle myös vesilukon, pohjaventtiilin sekä joitakin lisävarusteita. Rörfokukselta löytyy monia erittäin tyylikkäitä pesualtaita, kuten Cement-sarjan malja-allas. Klikattuasi valitsemasi tuotteet ostoskoriin voit jäädä odottamaan niiden toimitusta. Kovin kauaa et onneksi joudu odottamaan, sillä Rörfokus tarjoaa nopeat toimitukset suomalaisille asiakkailleen!

theme by teslathemes
tesla